Bolton, een familiebedrijf

over bolton

Een echt familiebedrijf

Bolton Groep B.V. is een familiebedrijf. Opgericht in 1970 door 2 vrienden en inmiddels voorgezet door hun zonen. Een familiebedrijf met de kernwaarden; Ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt door onze 75 medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken we aan een mooi product. Een woning, kantoorpand, school of zorginstituut moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen, maar biedt vooral veel gebruiksplezier. Een product waar de opdrachtgever trots op is, maar waar ook Bolton trots op is om aan meegewerkt te hebben.

De Kernwaarden

van bolton

Ondernemend

Pro-actief
Innovatief en succesvol
Duurzaam

Betrouwbaar

Afspraak = afspraak
Open communicatie
Respect en vertrouwen

Trots

Op onze producten
Op onze klanten
Op onze medewerkers

Ervaringen

Samen werken met bolton

We werken graag samen met onze partners, en onze partners met Bolton, lees hier wat ze je over Bolton kunnen vertellen 

Roy Ehbel

Directeur bij Ooms Makelaars

“Het standaardantwoord op kopersvragen is bij Bolton nooit ‘nee.” Wensen worden altijd serieus genomen en getoetst: constructief, aan het Bouwbesluit, uitstraling en veiligheid. Bolton is hier heel proactief in: wel realistisch maar waar mogelijk willen ze de klant van dienst zijn. Bolton gaat daar echt ver in.”

Aart Jan Verdoold 

Dga van Dunavast:

“We bouwen en ontwikkelen veel samen. 
Je merkt dat Bolton zelf als ontwikkelaar denkt: wat is haalbaar in termen van budget, voor de grond en voor de bouw? Bolton snapt hoe de stichtingskostenopzet eruitziet en denkt mee en vooruit, met verstand van zaken. Tijdens de bouw is dan ook nergens meer discussie over.”

Arend van Grootheest

Projectleider gemeente Dordrecht

“Na de stikstofcrisis konden we met het (systeem)bouwconcept van Bolton snel weer aan de slag: enerzijds omdat het zorgt voor weinig verkeer op de bouw en anderzijds doordat Bolton anticipeerde en alert reageerde met de berekeningen. De mentaliteit van Bolton is aanpakken, anticiperen en het samen oplossen.”

Door te innoveren en te investeren in mens en tehcniek

jubileum

Al meer dan 50 jaar!

Door te innoveren, te investeren in mensen en techniek blijf je als bedrijf in goede conditie en gezond. Wij durven te beweren dat hier ook de kracht van Bolton ligt en gecombineerd met een vleugje ondernemerschap en een portie geluk, besta je dan ineens zomaar 50 jaar. Wat ons rest te zeggen is dan enkel nog dat ene woord: dankbaarheid.

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design - www.ontwerpbureau.com