De Bolton Woning

De Bolton woning

De slimme kern achter de Bolton Woning

In de seriematige woningbouw, zeker in het lagere prijssegment, is doorgaans niet al te veel ruimte voor flexibiliteit. De focus ligt op zo veel mogelijk volume tegen zo laag mogelijke kosten. Dat ruimte en slimme functionaliteit prima samen kunnen gaan met een individuele uitstraling, bewijst het unieke concept van de Bolton Woning. We stellen graag aan u voor: de slimme kern!

De Bolton Woning Entree Voorgevel

is ontworpen als tussenwoning of hoekwoning waar een entree aan de voorzijde de voorkeur heeft. In het hart van de plattegrond zijn bepaalde functies slim geclusterd, zoals het toilet, de badkamer en alle installaties als ook verwarming en ventilatie.

De Bolton Woning 
Entree Zijgevel

De entree liever aan de zijkant van de woning? Ook dat kan. De Bolton Woning Entree Zijgevel kent dan bovendien een aantal extra mogelijkheden: de positie van de entree in de zijgevel zorgt ervoor dat zowel aan de voorzijde van de woning als de achterzijde voldoende breedte overblijft om woonfuncties naar wens in te delen.

De Bolton Woning Starterswoning

De slimme indeling van de Bolton Woning Starterswoning komt tegemoet aan de meest gangbare woonwensen van starters op de woningmarkt en huurders. De vergaande standaardisering houdt de kosten laag, terwijl de buitenzijde binnen een beperkt budget toch een rijke uitstraling kan krijgen.

De Bolton Woning Comfortwoning

De compacte plattegrond van de Bolton Woning Comfortwoning, met badkamer en slaapkamer op de begane grond maakt het een heel aantrekkelijk product voor zowel woningbouw-corporaties als luxere koopwoningen. Zeker als je op de bovenverdieping nog twee slaapkamers wil, of zelfs een tweede badkamer.

De Groene menukaart

De Bolton woning is ook klaar voor een groene toekomst.

Met de groene menukaart van Bolton geeft u succesvol invulling aan circulariteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design - www.ontwerpbureau.com