Duurzaamheid

duurzaamheid

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers in de doorontwikkeling van de Bolton Woning. Samen met onze co-makers heeft het Expertteam de ambitie om met iedere nieuwe wijk weer een stap dichter bij een duurzame toekomst te komen. Waarin we duurzaam bouwen, duurzaam wonen en duurzaam met energie omgaan. En dus ook duurzaam samenwerken.

BENG Bodemwarmtepomp + WTW ventilatie (Basis EPC 0.4)

Basis - Ten opzichten van de EPC 0.4 worden afhankelijk van de orrientatie, volume en gevelindeling PV panelen toegevoegd. De RC waarde van de begane grondvloer wordt Rc 5 m2 K/W, de gevel Rc 6 m2 K/W het dak wordt Rc 7,0 m2 K/W, Glas HR+++

Lucht warmtepomp

De Bodemwarmtepomp wordt vervangen voor een luchtwarmtepomp, koeling is optioneel mogelijk. Buitenunit deel wordt verwerkt in buitenberging. Ook i.c.m. met PV panelen 9 stuks.

EPC 0 (Energie neutraal)

Ten opzichten van de EPC 0.4 worden afhankelijk van de orrientatie, volume en gevelindeling 9 tot 12 PV panelen toegevoegd.

NOM

Ten opzichten van de EPC 0.4 worden afhankelijk van de orrientatie, volume en gevelindeling 20 tot 21 PV panelen toegevoegd.

All electric

Het warmte afgifte systeem wordt electrische radiatoren Het warmtapwater systeem wordt De RC waarde van de begane grondvloer wordt Rc 5 m2 K/W, de gevel Rc 6 m2 K/W het dak wordt Rc 7,0 m2 K/W, Glas HR+++

EPV (voor woningbouwver.)

De energieprestatievergoeding (EPV) Verhuurders en huurders hebben de mogelijkheid om een energieprestatievergoeding af te spreken voor sociale woningen. De woning moet aan enkele eisen zoals goed geïsoleerd, laag energie verbruik en de woning moet worden gemonitord.

Stadsverwarming

Indien er op locatie stadsverwarming wordt aangeboden dan is het mogelijk om de Bolton Woning hierop aan te sluiten

PV panelen 9 stuks

Het toevoegen van 9 Stuks pv panelen. Ook i.c.m. Lucht warmtepomp

Bolton

Bolton, het familiebedrijf

Bolton Groep B.V. is een familiebedrijf. Opgericht in 1970 door 2 vrienden en inmiddels voorgezet door hun zonen. Een familiebedrijf met de kernwaarden; Ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit.

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design - www.ontwerpbureau.com