De Co-makers

de co-makers

Alle Co-makers met bouwdeel 

Door een intensieve en open samenwerking met vaste co-makers bouwen we aan veel meer dan alleen een kwaliteitsproduct. Over grenzen heen investeren we in kennis van elkaars producten, uitdagingen en processen. En juist daardoor kunnen we samen innoveren en de Bolton Woning steeds slimmer, sneller en flexibeler bouwen.

Dorien Staal

Directeur Voorbij Prefab

“Bolton heeft korte lijnen, een open vizier en de wil om samen duurzaam en circulair te bouwen. Het niveau van BIM ligt hierbij opvallend hoog. Wij zijn zelf als organisatie heel digitaal gestuurd. Bolton sluit naadloos aan op de manier waarop wij produceren. We hebben samen geïnvesteerd in ‘BIMmen’, maar vanaf het eerste project liep dat eigenlijk al goed.”

Arie Maat

Eigenaar van Strematek

“Bolton verwacht veel van zijn co-makers. Meedenken, vernieuwen en verrassen, op elke plaats in de organisatie. Jezelf onderscheiden in kennis, kunde en uitvoering als het gaat over ‘circulair bouwen’. Respect hebben voor mens, dier en milieu, voor nu en in de toekomst, dat is wat Bolton Bouw en zijn co-makers niet alleen beogen maar ook realiseren.”

Dries Kalai

Venster Architecten Gouda

“Met maximale flexibiliteit in buitenmaten en uitvoering kan dezelfde kern voor een brede doelgroep worden uitgewerkt. Naast de diverse varianten die we inmiddels hebben uitgetekend van alle typen, zal de Bolton Woning zich ook blijven ontwikkelen. Dit concept blijft aansluiten op de vraag in de markt.”

André Bouman 

Van Tibo-Veen

“Als installateur hebben wij door alle fasen van het bouwproces met alle co-makers te maken. Het is bijzonder om voor langere tijd met vaste partners te werken. Door hier, tegen de trend in, bewust voor te kiezen vergroot Bolton het bereik in afstemming en verfijning enorm. Dat geldt voor het ontwerp, de engineering, de voorbereiding en de realisatie.” 

Het bouwen van de slimme kern

Circulair bouwen

Samen met onze vaste partners werken wij aan een circulaire toekomst. Nieuwsgierig hoe dit er uit ziet?

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design - www.ontwerpbureau.com