FAQ

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over de calculator? Of over het concept van De Bolton Woning? Bekijk of het antwoord op jouw vraag hier al onder staat.

Onderbouw

Zijn er heipalen opgenomen in de bouwkosten?

In de bouwkosten zijn prefab heipalen vk250mm opgenomen met een lengte  van 12m. afhankelijk van de projectlocatie kunnen er meer, langere of kortere palen noodzakelijk zijn.

Wat voor funderingsconstructie zit er onder de bergingen?

Onder de bergingen zijn heipalen en een prefab betonplaat opgenomen.

Ruwbouw

Met welk bouwsysteem (of met welk type casco)

Het casco wordt gebouwd met een prefabbetoncasco van Voorbij. Dit betoncasco wordt gemaakt van C02 arme beton.

Dak en gevelsluiting

Wat is er standaard in de gevelarchitectuur opgenomen?

De standaard Bolton Woning bestaat uit gevelmetselwerk, betonnenraamdorpels, zinken bakgoot, PVC hemelwaterafvoeren en betonpannen met kantpannen.

Wat is er opgenomen in de architectuur optie?

In de architectuurprijs is een stelpost opgenomen van gevelverfraaiing op basis van eerder gerealiseerde projecten. Met deze stelpost kan de architectuur op de gevel worden gerealiseerd. Onder de i bij de architectuur optie vind u een beschrijving van de gevelverfraaiingen.

Wat voor kozijnen worden er toegepast op de Bolton Woning?

De Bolton Woning is standaard voorzien van houten kozijnen met houten deuren en houten draaikiepramen. De mogelijkheid voor kunststof kunt u ook met ons bespreken.

Wat is jullie standaard hellingshoek van de kap?

De hellingshoek van de langskap is 42 graden, de hellingshoek van de dwarskap is 56 graden. Afwijkingen in verband met bestemmingsplan hoogtes zijn in overleg mogelijk.

Duurzaamheid

Wat voor installatiesysteem is er standaard opgenomen in de bouwkosten?

BENG behalen wij bij bijna alle soorten woningen met een gebalanceerd ventilatiesysteem, bodemwarmtepomp met gesloten bodemlus per woning, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Afhankelijk van zonligging en gevelopeningen kunnen extra maatregelen nodig zijn.

Wat is de CO2 footprint van jullie woning?

Voor een tussenwoning 5,40x9,10 twee laag + kap is CO2 voetprint van Bolton Woning 3,86 kilo CO2 per jaar. De woning is groot 148 m2 bvo wat deze woning een CO2 voetprint geeft van  571 Kilo CO2 per jaar.

Afwerkingsniveau

Wat is het afwerkingsniveau?

De Bolton Woning is voorzien van een complete badkamer incl. toilet en apart toilet op de begane grond. De woning wordt behangklaar en met dekvloer opgeleverd. De binnendeuren als opdekdeur in stalen kozijnen met bovenlicht.

Zit er sanitair / keuken bij de prijs in? 

In de prijs is een badkamer met wastafel, douche en toilet combinatie opgenomen. Op de begane grond is een separaat toilet met fontein opgenomen. Het standaard wandtegelwerk is 20 x 40cm kleur wit. In het toilet tot 1,2m hoogte. In de badkamer tot 2,1m hoogte. Het standaard vloertegelwerk is 30 x 30 cm kleur antraciet. Afwijkingen zijn in overleg mogelijk. In de bouwkosten is geen keuken opgenomen, wel zijn er standaard aansluitpunten voor een koelkast, afzuigkap, kooktoestel en vaatwasser opgenomen. Naar wens kan Bolton een keuken opnemen of een projectshowroom selecteren.

Hoe zit het sanitair eruit?

Het standaard sanitair is Villeroy en Boch uit de Onovo serie. Standaard luxer sanitair kunt u ook met ons bespreken. Bij koopwoningen maakt Bolton gebruik van een project showroom en heeft de koper een vrije keuze voor afwijkend sanitair.

Bouwkundige uitwerking

Komen er nog kosten van de architect en de constructeur bij? Ook als je voor de basis architectuurstijl kiest?

In de bouwkosten zijn alleen de bouwkosten opgenomen. Kosten van architect en constructeur zijn afhankelijk van het gemaakte ontwerp en het aantal types. Deze kosten kunnen wij voor u project specifiek inzichtelijk maken.

Koperbegeleiding

Wat houdt de keuze koperbegeleiding in?

Bij projecten voor de verkoop worden de kopers begeleid in het bouwtraject. Onze koperbegeleiding informeert de kopers over de te maken keuzes, ondersteund bij de te maken keuzes en informeert de kopers tijdens het bouwproject over de voortgang. Ook worden er kijk en inmeetdagen georganiseerd tijdens de bouw op de bouwplaats.

Is het voor de koper nog mogelijk om ruwbouwopties te kiezen?

Ja, een opdrachtgever kan kiezen om al standaard opties mee te nemen. Bij een verkoopproject kunnen wij in overleg per project bepalen welke ruwbouwopties worden aangeboden. Deze dienen te worden verkocht bij de makelaar.

In hoeverre is het mogelijk aansluitpunten / installaties en wanden te verplaatsen binnen de woning?

Tijdens het koperbegeleiding proces is dit mogelijk, de keuze vrijheid wordt per project in overleg bepaald. Voor verplaatsing worden kosten aan de koper doorberekend.

Offerte

Wat is het prijspeil. Als ik bij “start bouw” een jaartal invul.
Wordt de prijs dan automatisch geïndexeerd?

In de offerte wordt geen indexatie meegenomen. Er wordt uitgegaan van prijspeil heden. Met het jaartal kunnen wij bij de project specifieke offerte voor u rekeninghouden met een indexatie.

Wat doet de projectlocatie ertoe?

Bij een reistijd van een half uur of meer vanaf Woerden worden reisuren berekend. Bij een project specifieke offerte worden deze kosten voor u inzichtelijk gemaakt.

Is er een minimum aan aantal woningen?

De prijzen in de configurator zijn gebaseerd op 20 woningen. Bij minder woningen worden de in de bouwkosten meegerekende bouwplaatskosten per woning hoger. Bij meer dan 20 woningen worden de bouwplaatskosten lager. Bij een project specifieke offerte worden deze kosten voor u inzichtelijk gemaakt. Een minimum aantal woningen is project afhankelijk.

De configurator en calculator

Ik heb een inlog aangevraad maar ontvang geen code?

Controleer je ongwenste of spam inbox in de mail. Het kan voorkomen dat de mail hierin staat. Mocht dit niet het geval zijn, stuur een mailtje naar info@boltonbouw.nl

Is dit een configurator voor de klant (koper) of voor de “ontwikkelaar”?

De Bolton Woning configurator is gemaakt voor een opdrachtgever, u kunt hiermee de bouwkosten van uw project bepalen.

Kunnen jullie ook andere projecten maken. Dus bijvoorbeeld deze grond gebonden woningen in combinatie met een appartementengebouw?

Ja, dit behoort tot onze mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer P. Bol.

Peter Bol (directeur)
Algemeen tel: +31 (0)348 - 69 26 00
E-mail: p.bol@boltonbouw.nl  

 Voor een uitgebreidere omschrijving kunt u het Bolton Woning boek aanvragen via info@boltonbouw.nl

Niet gevonden wat je zocht? 

Mocht dat zo zijn en wil je daarom liever een afspraak maken zodat we je er alles over kunnen vertellen? 

Vul het contactformulier in

Op de contactpagina staat een formulier die je kan invullen, dan nemen wij contact met jou op. 

Stuur ons een mail

Via onderstaand adres kan je ons een mail sturen met daarin je vraag of opmerking

Bel ons

Voel je vrij om ons te bellen, voor vragen of voor het maken van een fysieke afspraak

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design - www.ontwerpbureau.com