actueel

Regelmatig deelt Bolton nieuws

over de voortgang van projecten, de nieuwste bouwlocaties en vernieuwingen binnen de organisatie. We delen dit graag met u.

11 juni 2021

De Bolton Woning, een uniek concept! Dat is het zeker en een concept dat wij al jaren in de praktijk brengen. 

Van Numansdorp tot Woubrugge staan er woningen die volgens dit concept zijn gebouwd. De B2B configurator is het unieke element dat Bolton heeft toegevoegd. Deze configurator zorgt ervoor dat de bouwkosten in een oogwenk in beeld brengt. 

09 juni 2021

Hoe groen is de Bolton Woning nu eigenlijk?

Voor veel gemeenten, beleggers en ontwikkelaars een belangrijke vraag.....hoe groenis die woning eigenlijk? Bolton biedt groene opties aan in dit concept. Hoe en wat......dat laten we u binnenkort weten wanneer wij de duurzame menukaart lanceren.

03 juni 2021

De Meent fase 2 Numansdorp

In coronatijd is het lastig om verkoopbijeenkomsten te organiseren. Dit gold ook voor het project De Meent fase 2  (103 woningen) in Numansdorp. Onze collega's van Ontwikkeling zijn creatief geweest en hebben alle geinteresseerden thuis bezocht. Aan de deur gaven zij alle informatie over deze echte Bolton-woningen. Dat is niet voor niets geweest. Inmiddels zijn er ............ woningen verkocht.

We zien uit naar een fijne samenwerking

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE Woerden

Postbus 161
3440 AD Woerden

Telefoon: 0348 – 69 26 00
Email: concept@boltonbouw.nl 

Privacyverklaring
Disclaimer

Door de samenwerking met co-makers kunnen wij ook bij bijzondere vragen vaak binnen 2 weken een complete offerte aanbieden!

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design - www.ontwerpbureau.com