actueel

Regelmatig deelt Bolton nieuws

over de voortgang van projecten, de nieuwste bouwlocaties en vernieuwingen binnen de organisatie. We delen dit graag met u.

Start bouw comfortwoning Ter Aar

7 maart 2022

Start bouw comfortwoningen Ter Aar

In opdracht van Woondiensten Aarwoude realiseert Bolton Bouw B.V. 16 comfortwoningen in Ter Aar. Deze woningen zijn ideaal voor senioren die hun gezinswoning inruilen voor een comfortabele gelijkvloerse woning met tuin. Vandaag is gestart met het heiwerk voor deze woningen.

De Dreef Numansdorp

1 februari 2022

De Dreef Numansdorp

In Numansdorp ligt de gebiedsontwikkeling De Torensteepolder, onderdeel van De Torensteepolder is De Dreef.

Dit deelgebied omvat 3 vrijstaande woningen, 30 twee onder een kap woningen, 18 rijwoningen, 14 beneden bovenwoningen en 7 kavels.

Door Venster Architekten uit Gouda is gekozen voor een hedendaagse mix van landelijke en traditionele architectuur met kenmerkende elementen.

20 januari 2022

Het Hof in Barendrecht

Het Hof in Barendrecht betreft een fraai kleinschalig nieuwbouwproject. Het project omvat 8 luxe woningen bestaande uit zes luxe twee-onder-een-kappers en twee vrijstaande woningen. De woningen krijgen een jaren 30 uitstraling met een eigentijds karakter en liggen afgeschermd in een met water en groen omsloten hof.

Zie de website van ‘Het Hof’ voor meer informatie.

11 juni 2021

De Bolton Woning, een uniek concept! Dat is het zeker en een concept dat wij al jaren in de praktijk brengen. 

Van Numansdorp tot Woubrugge staan er woningen die volgens dit concept zijn gebouwd. De B2B configurator is het unieke element dat Bolton heeft toegevoegd. Deze configurator zorgt ervoor dat de bouwkosten in een oogwenk in beeld brengt. 

09 juni 2021

Hoe groen is de Bolton Woning nu eigenlijk?

Voor veel gemeenten, beleggers en ontwikkelaars een belangrijke vraag.....hoe groenis die woning eigenlijk? Bolton biedt groene opties aan in dit concept. Hoe en wat......dat laten we u binnenkort weten wanneer wij de duurzame menukaart lanceren.

03 juni 2021

De Meent fase 2 Numansdorp

In coronatijd is het lastig om verkoopbijeenkomsten te organiseren. Dit gold ook voor het project De Meent fase 2  (103 woningen) in Numansdorp. Onze collega's van Ontwikkeling zijn creatief geweest en hebben alle geinteresseerden thuis bezocht. Aan de deur gaven zij alle informatie over deze echte Bolton-woningen. Dat is niet voor niets geweest. Inmiddels zijn er ............ woningen verkocht.

ontwerp en ontwikkeling door Graphic Design - www.ontwerpbureau.com